De revolutie van micromobiliteit in Cattolica - elektrische scooters voor iedereen

Laat de revolutie beginnen! Met dit fantastische motto konden we de experimentele periode van elektrische scooters op het grondgebied van Cattolica samenvatten die het hele 2019 Estate duurde. En het was ongetwijfeld een positief experiment. Samen met de minister van Transport Danilo Toninelli en de Startup Bit heeft de Cattolica-administratie deze service in gebruik genomen die is ontworpen om tientallen elektrische scooters beschikbaar te maken voor delen in de stad, dat wil zeggen beschikbaar voor gebruikers die ze via een app kunnen huren. door ze te ontgrendelen en vrij te gebruiken en ze vervolgens in andere delen van de stad geparkeerd te laten voor andere gebruikers.

Een innovatie zeker genoten door de vele toeristen die de Adriatische Koningin elke zomer bestormen. In feite is het verkeer van auto's en motorfietsen aanzienlijk verminderd langs de wegen van de stad Romagna dankzij deze scooters die snelheden kunnen bereiken in de buurt van 20 km. schema's, perfect voor het stratencircuit, ideaal voor het snel vervoeren van mensen met volledig respect voor het milieu en het helpen verwijderen van verkeer uit de straten van Cattolica. Met de Bit-app kunt u de scooter het dichtst bij ons in de buurt vinden, de status van de batterij onmiddellijk zien en mogelijk ontgrendelen door een euro te betalen, betaling die automatisch plaatsvindt dankzij de creditcardinformatie die we hebben ingevoerd app. Op dat moment is het mogelijk om het elektrische voertuig te nemen en de straten op te gaan met de mogelijkheid om de voorkeursstroken te gebruiken die zijn gereserveerd voor fietsen (fietspaden) waarvan de koningin rijk is. De totale kosten van de huur zijn gebaseerd op de tijd dat we het elektrische voertuig hebben gebruikt.

Het voertuig kan op vrijwel elk wegdek rijden en is ook toegestaan ​​op trottoirs, op voorwaarde dat dit niet meer is dan 7 km per uur. Kortom, het is een perfect model van milieuduurzaamheid dat binnenkort tientallen gemeenten zullen volgen.

Deze service is voor de stad immers op korte termijn van essentieel belang geworden en wordt door gebruikers zo gewaardeerd dat het zeker in de zomer 2020 zal worden herhaald. Nog een reden om Cattolica te kiezen als strandbestemming!

Laat een reactie achter

Il tuo indirizzo email non Sarà pubblicato. Verplichte velden zijn gemarkeerd *