Parkeren in Cattolica? opgelost: auto op de parkeerplaats van Regina en vervolgens met de shuttlebus naar het hotel

Een mooie noviteit die we onze klanten met plezier presenteren: vanaf dit jaar is het mogelijk om, vanaf de snelweg, de auto direct te parkeren bij de Regina Parking, parkeerovereenkomst met Hotel Boston, en vervolgens comfortabel naar het hotel te komen via de gratis shuttle die u neemt het zorgt ook voor bagagetransport.

Op deze manier vermijdt u de dubbele reis naar het hotel en vervolgens terug naar de parkeerplaats van degenen die komen om uw vakantie door te brengen in Cattolica en reizen op de snelweg. De Regina Parking, in feite, met zijn locatie slechts 50 meter van de snelweg tolpoortje (zie foto), is ideaal voor het onmiddellijk parkeren van de auto na de lange reis. Eenmaal uit het tolhuisje en volg de richting Cattolica, sla bij de tweede rotonde rechtsaf en je bent al aangekomen bij de Parking Regina, die een overdekte parkeerplaats heeft, bewaakt en verzekerd is. Zodra u de snelweg verlaat, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw auto: als u eenmaal veilig in de schaduw van de Regina-parkeerplaats bent, hoeft u de rest van de vakantie alleen nog met plezier in Hotel Boston door te brengen met een gratis pendeldienst beschikbaar gesteld door de Regina Parking. Volg de kaart om naar de parkeerplaats te gaan:

Na een jaar in de nadruk in het verkeer dachten we, met de medewerking van de parkeerplaats Queen, om deze service aan onze klanten te bieden met meerdere doelen: verlichten van het ongemak aankomst, vermijd het verkeer van de straten van Cattolica, bieden onmiddellijk veilige huisvesting voor de auto, verkort de inchecktijden. Het doel is altijd om diensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden voor de laagste prijs, en we hopen dat we een volgende stap in deze richting hebben gezet!

    hoe 1

  1. Alessandro advertentie van Milaan
    12 februari 2015
    Antwoorden

    Ik arriveer met de gebruikelijke 2-kinderen op sleeptouw en het halve huis in de kofferbak tussen koffers en tassen ... en dit jaar dacht ik ook aan fietsen ... Wat vind je ervan?

Laat een reactie achter

Il tuo indirizzo email non Sarà pubblicato. Verplichte velden zijn gemarkeerd *